Rodinné pasy si zatiaľ zaobstaralo 314 rodín

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 14:12 • 2 min
Rodinné pasy si zatiaľ zaobstaralo 314 rodín

BRATISLAVA - Rodinné pasy si zatiaľ zaobstaralo 314 rodín. Projekt Bratislavského kraja pre rodiny s deťmi, vďaka ktorému môžu využívať množstvo zliav, sa začal 1. mája. Informovala o tom hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja Iveta Tyšlerová.

slovakia

left justify in out

Do projektu rodinného pasu sa zapojili Bratislavský kraj, Trnavský kraj, Burgenland a Dolné Rakúsko. Ako uviedla Tyšlerová, počíta sa so zapojením takmer tisíc prevádzok vo všetkých štyroch partnerských regiónoch. Zľavy sú určené pre oblasť turizmu, relaxu, športu a kultúry. Karty sa vzťahujú na rodiny, ktoré majú deti do 18 rokov. Zaregistrovaných je zatiaľ 129 rodín s jedným dieťaťom, 152 rodín s dvoma deťmi, 23 rodín s troma deťmi, päť rodín so štyrmi deťmi, štyri rodiny s piatimi deťmi a jedna rodina so šiestimi deťmi. 

 

Obyvatelia so záujmom o rodinný pas sa môžu registrovať na internetovej stránke www.rodinne-pasy.sk. "Projekt bol podporený v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Slovensko-Rakúsko 2007-2013 sumou približne 120 000 eur, z toho iba 6 000 eur bol finančný náklad pre Bratislavský kraj," povedal Peter Húska, zodpovedný za priority Bratislavského kraja. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies