Rodinná tragédia: V Štúrove zomrela žena, jej druh sa obesil pri jej posteli

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 06:14 • 2 min
Rodinná tragédia: V Štúrove zomrela žena, jej druh sa obesil pri jej posteli

NITRA – V Štúrove v okrese Nové Zámky sa počas tohto víkendu stala rodinná tragédia. Syn nahlásil na polícii, že sa mu niekoľko dní neozýva 55- ročná matka.

slovakia

left justify in out

Policajti sa cez okno na prízemí dostali do bytu, v ktorom pani bývala. Žena ležala mŕtva na posteli, vedľa nej bol na rebríku obesený jej 59-ročný druh. 

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej polícia prešetruje okolnosti prípadu ako prečin usmrtenia. Privolaný lekár v obidvoch prípadoch vylúčil cudzie zavinenie. „Presnú príčinu i čas smrti určí až nariadená súdna pitva,“ konštatovala Bruchterová. Podľa informácií susedov bola žena vážne chorá. S najväčšou pravdepodobnosťou zomrela prirodzenou smrťou, jej druh zrejme nezvládol smrť partnerky a obesil sa. Na mieste sa údajne nenašiel žiadny list na rozlúčku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies