Rodinná tragédia v Šali: Pri dráme prišli o život dvaja ľudia

NETKY.SK • 27 November 2023, 13:00 • 2 min
Rodinná tragédia v Šali: Pri dráme prišli o život dvaja ľudia

ŠAĽA - Pri tragickej udalosti v Šali prišli o život dvaja ľudia, ďalší dvaja skončili v nemocnici s bodnými poraneniami. Polícia aktuálne vykonáva obhliadku miesta činu a neodkladné procesné úkony, preto nie je možné v tejto chvíli poskytnúť bližšie informácie, potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Jana Šinková.

slovakia

left justify in out

Rodinná dráma sa odohrala krátko po piatej hodine ráno v šalianskej mestskej časti Veča. Syn zaútočil nožom na svojich rodičov a brata, následne vyskočil z okna bytu. Rodičia skončili s poranením hrudníka v nemocnici. Brat útočníka i samotný 23-ročný útočník svojim zraneniam podľahli. Podľa mestskej polície v Šali išlo o slušnú rodinu, s ktorou polícia doposiaľ nikdy nemala problém.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR pôvodne informovalo o piatich účastníkoch incidentu, z ktorých traja mali prísť o život. Následne upresnili, že exitus záchranári konštatovali u dvoch osôb a dve ďalšie osoby boli po prvotnom ošetrení transportované do nemocníc s bodným poranením hrudníka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR, KR PZ Nitra, Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR, Foto: Mesto ŠAĽA / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies