Ročné dieťa zahynulo, keď okoloidúci vlak zdvihol zo zeme buginu

NETKY.SK • 4 Október 2017, 19:46 • 2 min
Ročné dieťa zahynulo, keď okoloidúci vlak zdvihol zo zeme buginu

VIEDEŇ - Malé dievčatko na nástupišti železničnej stanice v Rakúsku dnes zomrelo, keď jej buginu zdvihol zo zeme prúd vzduchu za okoloidúcim vlakom. Informovala o tom polícia.

slovakia

left justify in out

Zranené jednoročné dieťa previezli zo železničnej stanice v obci Puch bei Hallein do nemocnice v neďalekom Salzburgu, kde zraneniam podľahlo.

 

Dieťa sedelo v skladacom kočíku, pričom jeho 24-ročná matka sa skláňala k trojročnému bratovi dievčatka a venovala sa mu, ale vtedy sa cez stanicu prehnal nákladný vlak. Prúd vzduchu zmietol buginu a hodil dieťa na koľaje.

 

Za podobných okolností zahynuli v apríli 2015 dve deti - v Rakúsku a v susednom Švajčiarsku. V oboch prípadoch sa matky sústreďovali na kúpu cestovných lístkov v automate, keď uháňajúce nákladné vlaky zachytili kočíky, v ktorých sedeli ich jednoročné deti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies