Róbert Petrovický túži aj na sklonku kariéry po úspechu

NETKY.SK • 10 September 2015, 11:26 • 2 min
Róbert Petrovický túži aj na sklonku kariéry po úspechu

TRENČÍN - Kapitánom ligových hokejistov Dukly Trenčín bude najstarší a zákonite najskúsenejší člen kádra, útočník Róbert Petrovický.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný košický rodák, ktorý hokejovo vyrástol práve v trenčianskej Dukle, verí, že jeho tím je dobre pripravený na nový súťažný ročník. Ten "vojaci" začnú v piatok 11. septembra doma proti Martinu. "Sme radi, že prípravu máme za sebou, všetci sme už v očakávaní prvého ostrého zápasu. Sezóna je dlhá, prídu počas nej lepšie aj horšie obdobia. Dúfajme, že všetci budeme zdraví a bude sa nám dariť. Musíme nastaviť formu na piatok a rozbehnúť sa na víťaznej vlne," cituje Petrovického oficiálny web Dukly.

 

Vedenie klubu pred novým ročníkom hovorí o smelých súťažných plánoch, ktoré na ľade musia dosiahnuť hokejisti. "Ako hráč musím ciele rešpektovať a všetci sa tomu musíme podriadiť, aby sme urobili čo najlepší výsledok. Oproti minulému roku máme trochu zmenený káder, je tu veľa nových chalanov. Niektorí, ktorí tu vyrastali, sa do Dukly vrátili. Je tu dobrý mix tých mladších a starších. Verím, že si všetci pomôžeme a spolu pôjdeme do boja," pokračoval majster sveta z Göteborgu 2002.

 

Pre Róberta Petrovického bude sezóna 2015/2016 pravdepodobne posledná v jeho aktívnej hráčskej kariére. Rád by si odchod do hokejového "dôchodku" osladil úspechom. "Minulý rok som sa cítil dobre a mal som chuť, zabrzdilo ma však zranenie. Dokázal som sa vrátiť a ukázal, že ešte na to mám. Myslím si ale, že toto bude posledná sezóna. Nebolo by zlé niečo ešte vyhrať,“ zaželal si skúsený center.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies