Róbert Demjan smeruje do belgického Mechelenu

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 17:13 • 2 min
Róbert Demjan smeruje do belgického Mechelenu

BIELSKO-BIALA - So štrnástimi gólmi najlepší strelec uplynulého ročníka najvyššej poľskej futbalovej súťaže Ekstraklasy Róbert Demjan prestúpi v najbližších dňoch z tímu Podbeskidzie Bielsko-Biala do belgického KV Mechelen. Informoval o tom portál sport.pl s odvolaním sa na informácie denníka Przeglad Sportowy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný slovenský útočník by mal s novým zamestnávateľom podpísať trojročný kontrakt zaručujúci mu mesačný príjem 10-tisíc eur. Odchod Demjana do Mechelenu sa však podľa slov hráčovho agenta neuskutoční. "Túto informáciu musím jednoznačne dementovať," uviedol vo štvrtok popoludní pre agentúru SITA Demjanov manažér Michal Holeščák a pokračoval: "Nepopieram, že o Roba je záujem v rôznych európskych kluboch. V hre je aj Belgicko, určite však nie Mechelen, ale iný, nemenovaný tím. Interes je aj z iných mužstiev."

V doterajšom poľskom pôsobisku už so službami slovenského zakončovateľa nerátajú. "Škoda, že sa nám ho nepodarilo udržať. Ešte v utorok mi Demjan povedal, že zostáva u nás a je spokojný s podmienkami, ktoré má. Potom si to však rozmyslel a trochu mi je to ľúto," vyhlásil prezident Podbeskidzia Wojciech Borecki.

Podľa poľských zdrojov sa okrem Mechelenu do hry o Demjana v ostatných dňoch intenzívne zapojil aj azerbajdžanský klub Neftči Baku, rodák z Levoče si však napokon zvolil kvalitnejšiu "belgickú cestu". KV Mechelen je štvornásobný majster krajiny a víťaz Pohára víťazov pohárov a európskeho Superpohára z roku 1988.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies