Roadshow Nemeckej centrály cestovného ruchu v spolupráci s Deutsche Bahn

NETKY.SK • 7 September 2011, 13:58 • 2 min
Roadshow Nemeckej centrály cestovného ruchu v spolupráci s Deutsche Bahn

Roadshow Nemeckej centrály cestovného ruchu v spolupráci s Deutsche Bahn - Doprava Až do 12. septembra prebieha roadshow Nemeckej centrály cestovného ruchu (DZT) v spolupráci s nemeckými železnicami - Deutsche Bahn (DB) – a združením Historic Highlights o

slovakia

left justify in out

img

Až do 12. septembra prebieha roadshow Nemeckej centrály cestovného ruchu (DZT) v spolupráci s nemeckými železnicami - Deutsche Bahn (DB) – a združením Historic Highlights of Germany (HHOG) po Európe. Vlak sa zastaví v piatich krajinách a v siedmich nemeckých mestách. Propaguje Nemecko ako atraktívny cieľ poznávacej turistiky na koľajniciach.
      Celkovo predstaví DZT 60 miest - destinácií na poznávanie kultúry a histórie a ich pozoruhodností.

      V Bratislave sa predstavia v nedeľu, 11. septembra v Avion Shopping Park v čase od 10.00 do 18.00 h.
      Počas celého dňa bude v prezentačnom stánku ICE SUMMER SPECTACLE možnosť dozvedieť sa množstvo informácií o Nemecku ako turistickej destinácii a bude prebiehať súťaž o víkendový pobyt v nemeckom meste Mainz pre 2 osoby.

      Železnica ponúka v rámci ICE Summer Spectacles špeciálny európsky lístok za 39,- Eur/osobu a trasu. Tak môžu dovolenkári z celého radu európskych krajín vycestovať do destinácií v Nemecku, do ktorých premáva Deutsche Bahn. Rezervácia cestovného lístka na stránke nemeckých železníc: www.bahn.com je pohodlná.  „ICE Summer Spectacle je mimoriadne podujatie, približujúce ľudom v severnej a východnej Európe „naživo“ Nemecko ako destináciu letnej turistiky, poukazujúce na možnosť komfortnej a jednoduchej dopravy za zážitkami v Nemecku po železnici“,  vraví Dr. Oliver Haferbeck zo spoločnosti Deutsche Bahn.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies