VIDEO Rihanna požiadala fanúšika, aby zaspieval.. Prišlo obrovské prekvapenie!

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 18:40 • 2 min
VIDEO Rihanna požiadala fanúšika, aby zaspieval.. Prišlo obrovské prekvapenie!

CINCINATTI – Keď nejaká megahviezda podá svoj mikrofón do davu niektorému z fanúšikov, tak je namiesto spevu počuť len krik alebo "Panebože! Milujem ťa!"

slovakia

left justify in out

Niečo podobné asi očakávala aj barbadoská hviezda Rihanna, keď podržala fanúšikovi mikrofón, aby zaspieval kúsok z pesničky FourFiveSeconds. Dvadsaťosemročný Terah Jay však Rihannu dokonale zaskočil, keď skvelým hlasom pokračoval v jej hite.
 

V skutočnosti Terah svojimi vokálmi dokonale prekvapil a RiRi ostala v nemom úžase. Rihanna zo seba dostala len "Wow" a fanúšik Terah si dokonale užíval svojich päť minút slávy. Neskôr svoju radosť zdieľal aj na svojom Twitteri:

 

 

 

 

 

 

Fanúšikovia Rihanny sa pred ním skláňali, vyjadrovali mu podporu a chválili jeho duet s ich obľúbenou hviezdou. Terah možno vďaka Rihanne zanedlho dostane svoju nahrávaciu zmluvu a za niekoľko rokov možno on bude ten, kto podá svojmu fanúšikovi mikrofón.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies