Ricco a Claudia pokrstili debutový album Ver mi

NETKY.SK • 19 November 2014, 13:49 • 2 min
Ricco a Claudia pokrstili debutový album Ver mi

BRATISLAVA - Strieborní finalisti prvého ročníka slovenskej verzie speváckej súťaže X Factor Richard Šarközi a Klaudia Farkašová, ktorí vystupujú pod umeleckým menom Ricco a Claudia, pokrstili v utorok večer v jednej z bratislavských reštaurácií svoj debutový album Ver mi.

slovakia

left justify in out

Úlohy krstných rodičov sa zhostili riaditeľka predaja televíznych formátov spoločnosti Fremantle media Andrea Gavačová a rapper Koloman Magyary známy ako Kali. CD sa spevácke duo rozhodlo uviesť do života svätenou vodou. „Vybrali sme si svätenú vodu, pretože je to ako naše dieťa a dieťa sa krstí so svätenou vodou,“ povedala Claudia. Výber krstných rodičov nového albumu bol podľa slov Ricca a Claudie od začiatku jasný. „Andrea je dáma, ktorá nám sadla na prvý moment, je to žena s veľkým Ž, sme spriaznené duše, my veríme v ňu, ona verí v nás a kedykoľvek máme voľný čas, radi ho trávime spolu a Kali je človek, ktorý patrí do našej rodiny, je to tímový hráč nášho tímu, stále je pri nás a my sme stále pri ňom,“ priblížila spevácka dvojica. 

 

„Ricco a Claudia ako prví od X Factoru vydávajú CD, sú to moje zlatíčka a som neskutočne rada, lebo som spoznala jedných čistých ľudí. Ich hudba má srdce. Takí, akí sú krásni zvonku, takí sú krásni aj zvnútra a ľúbim ich,“ povedala Andrea Gavačová. „Je to krásna čistá slovenská hudba, ktorá si určite nájde divákov, len treba, aby ich hrali, to im prajeme obaja krstní rodičia ako hlavné,“ dodala. „Pre mňa je to pocta, pretože okrem toho, že sú to výnimoční ľudia, tak sú to obrovské talenty a ja len dúfam, že album bude mať naozaj u ľudí takú odozvu, ako si zaslúžia, lebo toľko úsilia, koľko do toho dali... ja viem, koľko ich to stálo síl, času, stresov, nervov, takže im prajem, aby im to vyšlo tak, ako má. Nie je veľa talentov na Slovensku, ktoré by mali dostať takú podporu ako oni dvaja,“ doplnil Kali. 

 

Petržalský rapper spoločne s dvojicou interpretov v rámci večera predstavil i nový videoklip k spoločnému singlu Stratený čas z pripravovaného albumu Kali a Peter Pann - Nikto. „Klip spája dva príbehy, ktoré majú motivovať ľudí k rozhodnutiu urobiť prvý krok, pretože čas beží a niekedy uplynú roky a ľudia stále čakajú na zázrak vo vzťahu, ktorý nemá význam alebo v práci, ktorá ich ubíja a podobne,“ priblížil manažér dvojice Ricco a Claudia Miroslav Čimo, ktorý je zároveň aj autorom textov piesní na albume Ver mi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies