Rezort dopravy vyhlási ďalšiu výzvu, Slováci budú môcť získať príspevok na zateplenie domu

NETKY.SK • 28 Február 2018, 16:16 • 2 min
Rezort dopravy vyhlási ďalšiu výzvu, Slováci budú môcť získať príspevok na zateplenie domu

BRATISLAVA - Vyhlásenie štvrtej výzvy na predkladanie žiadostí o poskytnutie príspevku na zateplenie rodinného domu oznámil minister dopravy a výstavby Árpád Érsek.

slovakia

left justify in out

Majitelia domov starších ako desať rokov môžu po splnení podmienok pripravovať žiadosť o dotáciu na zatepľovanie rodinného domu až do výšky 8800 eur. TASR o tom v stredu informovala hovorkyňa rezortu Karolína Ducká. Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky 1. marca 2018 vyhlási Výzvu č.4/2018. "Je to pokračovanie našej filozofie v tom, že chceme ďalej znižovať náklady našich občanov na energie," uviedol Érsek.

 

Žiadosti bude možné elektronicky podávať od 1. apríla do 31. augusta 2018 alebo do naplnenia počtu elektronicky zaevidovaných žiadostí o príspevok, ktorý je stanovený pre 500 žiadostí, informovala Ducká s tým, že informácie o podmienkach poskytnutia príspevku sú na stránke www.zatepluj.sk.

 

Do nákladov je možné zahrnúť aj úhradu za výmenu zdroja tepla, ak už nebola podporená iným programom. Podpora sa týka rodinného domu s rozlohou do 150 štvorcových metrov (m2) pri jednopodlažnom rodinnom dome a do 300 m2 pri viacpodlažnom rodinnom dome.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies