Režisér filmov Kingsman a X-Men: Prvá trieda Matthew Vaughn hovorí, že Deadpool 3 bude filmom, ktorý "zachráni celý marvelovský vesmír"

NETKY.SK • 31 Január 2024, 13:44 • 2 min
Režisér filmov Kingsman a X-Men: Prvá trieda Matthew Vaughn hovorí, že Deadpool 3 bude filmom, ktorý "zachráni celý marvelovský vesmír"

Bude veľmi neobvyklé, že sa tento rok dočkáme len jedného MCU filmu, a to Deadpoola 3, ktorého predchádzajúce diely neboli súčasťou tohto univerza. Zdá sa však, že práve táto sviežosť by možno mohla "zachrániť" marvelovský vesmír (MCU), ktorý sa v poslednej dobe dočkal mnohých nie príliš podarených produkcií, a to ako v kinách, tak v televízii. Veľký debakel masovej produkcie sa teda prejavil, ale Deadpool 3 to zmení, aspoň podľa Matthewa Vaughna.

slovakia

left justify in out

Vaughnovi nie sú komiksové filmy cudzie as Marvelom spolupracoval už na filme X-Men: Prvá trieda. Vaughn zatiaľ videl "len" útržky filmu, ktorý má prísť do kín tento rok v lete, ale aj tie stačili na to, aby ho presvedčili, že tento film otrasie MCU a zachráni ho. Režisér sa o tom rozhovoril v podcaste Post Credit, kam bol pozvaný, aby prebral svoje najnovšie zábavné a akciou nabité špionážne dobrodružstvo Argylle: Tajný agent: „Tých pár útržkov, ktoré som videl zo súboja Deadpool vs. Wolverine alebo Wolverine vs. Deadpool (Ryan a Hugh sa určite odvtedy hádajú o poradie), je jednoducho úžasných. To bude tá iskra. Zatrasie to marvelovským vesmírom a oživí ho. Myslím, že Ryan Reynolds a Hugh Jackman zachránia celý marvelovský vesmír," povedal Vaughn.

Režisér tiež dodal: "Môžem úprimne povedať, že som veľkým fanúšikom X-Menov a neprajem si nič iné, než aby tieto filmy boli tak dobré, ako je treba." Natáčanie filmu Deadpool 3, ktoré bolo prerušené štrajkom, práve skončilo a aj napriek oneskoreniu sa zdá, že sa podarí dodržať dátum premiéry 25. júla 2024. A pokiaľ podľa Vaughna film stojí za pozornosť, tak určite si ho nenecháme ujsť!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Variety, Deadline, Foto: Deadline / Getty Images / Theo Wargo/ Instagram / @vancityreynolds
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies