Revolut prináša na Slovensko doplnok Trading Pro: účinný súbor nástrojov pre skúsených obchodníkov

NETKY.SK • 30 Október 2023, 11:45 • 2 min
Revolut prináša na Slovensko doplnok Trading Pro: účinný súbor nástrojov pre skúsených obchodníkov

BRATISLAVA - Revolut, finančná superaplikácia s viac ako 35 miliónmi zákazníkov na celom svete a viac ako 200 000 zákazníkmi na Slovensku, prináša doplnok Trading Pro — účinný súbor nástrojov a informačných prehľadov pre skúsených obchodníkov, vyvinutý tak, aby im poskytol rozšírené možnosti obchodovania. Tento nový typ predplatiteľskej služby poskytuje spoločnosť Revolut Securities Europe UAB a môžete si ju pridať k svojmu súčasnému Revolut programu (program Ultra doplnok Trading Pro zahŕňa bez ďalších poplatkov).

slovakia

left justify in out

Aktívni investori s doplnkom Trading Pro platia za obchody nad rámec bezplatného limitu v rámci svojho aktuálneho Revolut programu nižšie provízne poplatky vo výške 0,12 % (namiesto 0,25 %) a nevzťahuje sa na nich minimálny poplatok podľa krajiny. Môžu sa však účtovať iné poplatky.

Doplnok Trading Pro takisto poskytuje vyššie limity na pokyny týkajúce sa akcií z USA a EHP a fondov obchodovaných na burze (ETF): 1 500 000 $ na jeden pokyn s akciami z USA a 1 500 000 € na jeden pokyn s akciami z EHP a ETF fondmi (namiesto bežného limitu 10 000 $), pri maximálnom počte 50 000 akcií na jeden obchod.


Zákazníci s doplnkom Trading Pro majú prístup k pokročilým analýzam portfólia vrátane porovnania výkonnosti, sledovania realizovaných ziskov a strát, alokácie portfólia atď., a môžu prijímať rozhodnutia na základe týchto dát.

Spolu s doplnkom Trading Pro získajú aktívni obchodníci aj desktopový obchodný terminál (dostupný na trade.revolut.com), pomocou ktorého si môžu prispôsobovať pracovnú plochu v rámci aplikácie, sledovať trendy na trhu a efektívne uskutočňovať obchody z jednej obrazovky, a to všetko vo svojom počítači.

 

„Trading Pro je šitý na mieru špecifickým potrebám skúsených obchodníkov a ponúka im súbor nástrojov určených na zlepšenie ich obchodných možností. Vidíme, že čoraz viac zákazníkov s vyššou hodnotou portfólia používa Revolut na čoraz väčšie obchody, pričom potrebujú hlbšie analýzy portfólia a ďalšie desktopové nástroje. Doplnok Trading Pro im to všetko umožňuje. Naďalej pracujeme na tom, aby sme poskytli priestor na správu majetku a obchodovanie aj širšiemu okruhu zákazníkov, a postupne by sme chceli zaviesť službu Robo-poradcu a obchodovanie s podielovými fondmi a dlhopismi,“ informuje Rolandas Juteika, vedúci Oddelenia pre majetok a obchodovanie (EHP).

 

Nové predplatné Trading Pro je teraz k dispozícii v regióne EHP za mesačný poplatok 15 EUR, pričom prvý mesiac je zadarmo. Trading Pro si môžu predplatiť len zákazníci, ktorí majú v aplikácii Revolut zriadený obchodný účet.
 
Revolut takisto zavádza obchodovanie akcií z USA na burze počas predĺžených obchodných hodín. V záujme väčšej flexibility Revolut rozširuje dostupnosť obchodovania s akciami z USA zo 6,5 hodiny denne na 16 hodín denne. Zákazníci Revolutu odteraz môžu obchodovať od 4.00 EST (10.00 SEČ) do 20.00 EST (2.00 SEČ). Počas predĺžených trhových hodín budú dostupné iba limitované pokyny a obchodovanie s celými akciami. Obchodovanie počas predĺžených trhových hodín podlieha dodatočným alebo vyšším rizikám v porovnaní s obchodovaním počas bežných hodín. Pred prijatím akéhokoľvek obchodného rozhodnutia by sa mali zákazníci oboznámiť s dokumentom s popisom rizík dostupným na webovej stránke Revolutu.

 

V októbri Revolut predstavil svoju doteraz najrozsiahlejšiu aktualizáciu – Revolut 10 s výrazne prepracovaným dizajnom a usporiadaním prvkov aplikácie. Zjednodušuje každodennú správu peňazí, predovšetkým zákazníkom, ktorí aplikáciu používajú ako svoj hlavný bankový účet. Kľúčové produkty a funkcie Revolutu sú teraz rýchlo dostupné z domovskej obrazovky, zatiaľ čo nástroje na budovanie majetku, sporenie, investovanie a maximálne využitie funkcie Lifestyle sú dostupné na jedno ťuknutie.

Revolut prostredníctvom aplikácie ponúka zákazníkom prístup k viac ako 2 200 spoločnostiam obchodovaným v USA, viac ako 70 akciám kótovaným v Európe a viac ako 150 ETF fondom. Investičné služby v EHP zabezpečuje spoločnosť Revolut Securities Europe UAB.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Revolut / Ingrida Daunaraviciene, Foto:
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies