Republikánka sa ospravedlnila za kritiku Obamových dcér

NETKY.SK • 30 November 2014, 13:27 • 2 min
Republikánka sa ospravedlnila za kritiku Obamových dcér

WASHINGTON - Hovorkyňa amerického poslanca za Republikánsku stranu sa v sobotu verejne ospravedlnila za slovný útok na dcéry prezidenta Baracka Obamu.

slovakia

left justify in out

Elizabeth Lautenová na svojom konte na internetovej sieti Facebook s hnevom reagovala na výber oblečenia Obamových dcér, ktoré sa v Bielom dome zúčastnili na stredajšej slávnosti omilostenia moriaka deň pre americkým sviatkom Vďakyvzdania. Sasha a Malia Obamové stojace vedľa prezidenta mali podľa nej na sebe oblečenie nehodné podujatia. Lautenová poukázala na odhalené nohy oboch tínedžeriek a nepozdávali sa jej taktiež ani unudené výrazy dievčat počas tradičnej slávnosti. Neváhala však napadnúť aj samotný prezidentský pár, ktorý podľa nej svojim prístupom nedávajú dcéram dobrý príklad.

 

"Konajte tak, že vám záleží na tom byť v Bielom dome. Obliekajte sa, aby si ste boli hodné rešpektu, nie miesta v bare. A určite nerobte grimasy počas televíznych verejných podujatí," napísala okrem iného šéfka komunikácie kongresmana Stephena Finchera. Svoj príspevok však po všeobecnej kritike neskôr zmazala. Ako v sobotu uviedla, "po mnohých hodinách modlitieb a opätovného prečítania svojich slov som spozorovala, aké tvrdé moje slová boli a chcem sa všetkým, ktorým som nimi ublížila, ospravedlniť". 

 

Ako podotýka portál britskej vysielacej stanice BBC, 13-ročná Sasha a 16-ročná Malia sú jednými z najmladších detí, aké v Bielom dome žili. Rodičia sa ich aj preto snažia chrániť pred mediálnou pozornosťou a širšou socializáciou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies