Reprezentant Svitana pokračuje v Poprade

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 13:08 • 2 min
Reprezentant Svitana pokračuje v Poprade

POPRAD - Patrik Svitana, Andreas Štrauch a Peter Lichanec budú pokračovať v ligovom hokejovom klube HK Poprad aj v budúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

Trio predĺžilo zmluvy s vedením klubu, o čom informuje oficiálny web "kamzíkov“. V kádri Popradu zostáva aj Patrik Svitana, ktorý výkonmi po prestupe z Poľska zaujal aj reprezentačného trénera Zdena Cígera a je v príprave na svetový šampionát. V 23 dueloch v popradskom drese strelil dvanásť gólov a pridal osem asistencií. Naďalej môže korčuľovať v jednej formácii so Štrauchom, s ktorým si herne sadol.

 

Dvadsaťtriročný Štrauch v 49 stretnutiach ročníka nazbieral 26 bodov (8+18). Zahral si aj v drese olympijského výberu Slovenska. 

 

Prievidzský odchovanec Peter Lichanec prišiel do Popradu pred sezónou z Liptovského Mikuláša, pod Tatrami bol tretí najproduktívnejší hráč mužstva s 27 bodmi (11+16).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies