RegioJet spúšťa autobusovú linku z Košíc do Užhorodu a Mukačeva

NETKY.SK • 14 Apríl 2018, 12:41 • 2 min
RegioJet spúšťa autobusovú linku z Košíc do Užhorodu a Mukačeva

KOŠICE - Nové autobusové spojenie medzi Košicami a ukrajinským Užhorodom a Mukačevom spúšťa od nedele (15.4.) spoločnosť RegioJet.

slovakia

left justify in out

Linka bude premávať raz denne.

 

Cestovný poriadok autobusov pripravil prepravca tak, aby spoje v Košiciach nadväzovali na jeho vlaky z a do Prahy.

 

Z košickej autobusovej stanice budú autobusy vychádzať každý večer o 23.00 h s plánovaným príchodom do Mukačeva o 4.10 h (miestneho času). Naopak, z Mukačeva vyrazí autobus o 15.15 h s očakávaným príchodom do Košíc o 18.45 h. Medzi zastávkami sú aj Michalovce.

 

"Predpokladáme vysoký nárast počtu ciest nielen Čechov a Slovákov na Ukrajinu, ale tiež Ukrajincov do Čiech, na Slovensko a ďalších krajín Európskej únie po tom, čo došlo k zrušeniu vízovej povinnosti pre cesty občanov Ukrajiny do krajín EÚ," uviedol majiteľ spoločnosti RegioJet Radim Jančura.

 

Súkromný prepravca týmto vstupuje na ďalší nový trh, ktorý je súčasťou jeho aktuálnych zahraničných aktivít. Po Ukrajine bude nasledovať posilnenie spojov v Nemecku a v Rakúsku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies