Realu Madrid ponúkli služby brankára Víctora Valdésa

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 08:31 • 2 min
Realu Madrid ponúkli služby brankára Víctora Valdésa

BARCELONA - Katalánsky denník Sport informoval, že dlhoročný brankár FC Barcelona Víctor Valdés by mohol v priebehu tohto leta posilniť konkurenčný Real Madrid. Valdés si obliekal dres prvého mužstva FCB v rokoch 2002 - 2014.

slovakia

left justify in out

Hráčov agent Gines Carvajal, ktorý má dobré vzťahy s prezidentom Realu Florentinom Pérezom, údajne ponúkol služby svojho klienta madridskému klubu po tom, ako bol spečatený odchod ikony "bieleho baletu" Ikera Casillasa do FC Porto. Špekulácie v tomto smere vyvolala aj skutočnosť, že 33-ročný Valdés, o ktorého sa zaujíma turecký Antalyaspor, neodletel s Manchestrom United na turné do USA.

 

Najvážnejším kandidátom na uvoľnené miesto Ikera Casillasa v Reale Madrid je aktuálne podľa španielskych médií gólman Espanyolu Kiko Casilla. Dlhé týždne sa spomínalo aj meno iného brankára Manchestru United Davida De Geu. Kluby však doteraz nenašli spoločnú reč a je preto možné, že niekdajší strážca svätyne Atlética Madrid posilní Real až o rok ako voľný hráč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies