Real Madrid v problémoch, Ancelotti flintu do žita nehádže

NETKY.SK • 10 Máj 2015, 12:01 • 2 min
Real Madrid v problémoch, Ancelotti flintu do žita nehádže

MADRID - Futbalisti Realu Madrid sa v španielskej La lige dopustili nepríjemného zaváhania v boji o titul, keď v sobotňajšom zápase 36. kola remizovali na štadióne Santiaga Bernabeua 2:2 s Valenciou.

slovakia

left justify in out

Na lídra FC Barcelona strácajú dve kolá pred koncom štyri body, no taliansky tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti flintu do žita ešte nehádže.

 

Katalánskemu rivalovi klubu z hlavného mesta stačí na zisk titulu, ktorý určite neobháji Atletico Madrid, získať tri body. V sobotu zverenci kouča Luisa Enriqueho zdolali na Nou Campe Real Sociedad San Sebastian 2:0 a sú stále v hre o treble. V prvom semifinále Ligy majstrov 2014/2015 totiž urobili krátky proces s Bayernom Mníchov (3:0), titul v Primera Division im leží tesne pri nohách a v hre sú ešte v Španielskom pohári, keď sa 30. mája stretnú vo finále s Athleticom Bilbao a práve na Nou Campe.

 

"Bude to teraz pre nás ešte oveľa ťažšie, ale musíme sa s tým vyrovnať. Máme ešte dva zápasy a skúsime ich oba vyhrať," povedal po strate bodov Talian. "Pusinky" mali v sobotu aj dosť smoly, Cristiano Ronaldo nepremenil pokutový kop, ďalšie veľké šance mali aj Gareth Bale a Javier Hernandez, ktorí pálili len do žrdí. Real stratil v súboji s Valenciou bojujúcou o miestenku do LM nemeckého stredopoliara Tonyho Kroosa. Už v 25. minúte ho z hry vyradilo zranenie. Je to nepríjemné, keďže mu do konca sezóny chýba zranený chorvátsky stredopoliar Luka Modrič. Obhajca titulu európskeho šampióna musí v semifinálovej odvete LM mazať stratu 1:2 z prvého súboja na ihrisku Juventusu Turín, ak mu bude chýbať aj majster sveta Kroos, bude to nesmierne náročné.

 

Ancelotti po zápase uviedol, že Kroos by nemal laborovať so svalovým zranením. "Dostal kopanec do boku. Nevyzerá to na sval. Uvidíme, pôjde na testy. Dúfame, že rovnako Karim Benzema nám v stredu bude k dispozícii," citovala agentúra AP trénera 10-násobného majstra kontinentu, ktorý tiež vyjadril presvedčenie, že ak jeho hráči podajú v semifinálovej odvete proti "Juve" taký výkon, ako v druhom polčase proti Valencii, finále LM v Berlíne by Realu ujsť nemalo. "Výsledok samozrejme nie je pozitívny. Ale výkon bol dobrý. Mali sme veľa šancí na skórovanie, bojovali sme až do konca a zaslúžili sme si vyhrať. V stredu to už bude fungovať."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies