Slovenská golfová asociácia a niektoré golf kluby organizujú Národný deň golfu po celom Slovensku

NETKY.SK • 11 Máj 2023, 17:30 • 2 min
Slovenská golfová asociácia a niektoré golf kluby organizujú Národný deň golfu po celom Slovensku

BRATISLAVA - V sobotu 13. mája bude prebiehať Národný deň golfu po celom Slovensku. Návštevníci sa budú môcť stretnúť s aktívnymi hráčmi, čakajú ich ukážky hry a dozvedia sa aj základné pravidlá golfu.

slovakia

left justify in out

Slovenská golfová asociácia (SKGA) spolu s klubmi oslávi v sobotu 13. mája Národný deň golfu po celom Slovensku. Návštevníci sa môžu stretnúť s aktívnymi hráčmi, čakajú ich ukážky hry a dozvedia sa aj základné pravidlá. Kluby si pre svojich návštevníkov pripravili pestrý program. Prehliadky ihrísktechniky budú dopĺňať mnohé ďalšie aktivity v réžií samotných klubov ako napríklad turnaje alebo zábavné aktivity pre deti. Dostanú aj možnosť skúsiť si zahrať golf. Viac informácií o programe jednotlivých klubov je k dispozícii na hrajgolf.sk.

 

Deň otvorených dverí bude na týchto ihriskách: Golfový klub Agama, Golf Club Skalica, Red Oak Golf Club Nitra, Tri Duby Golf Club, Golfový klub Borša, Airport Golf Club, Lomnický golfový klub, Red Fox golf club Malá Ida, Golfový klub Tále, Golf Trnava, Golfový a športový klub Trenčín, Full Swing Golf Club, Sedin Golf Club, o.z., Golf Club Welten, GC Pegas, Eurovalley Golf Park Club, Golfový klub Bojnice o.z., Prvý žilinský golfový klub, Golf and Country Club Bratislava – Bernolákovo.

 

Okrem atmosféry a zábavy si možu návštevníci skúsiť aj množstvo zdravotných benefitov, ktoré golf prináša. Či už ide o fyzické zdravie, využívanie rôznych svalových skupín, zlepšovanie koordinácie a rovnováhy alebo aj psychické zdravie celkovú pohodu. Počas podujatia budú vo viacerých kluboch prítomní aj členovia klubu, ktorí porozprávajú nielen o samotnej hre, ale aj o skvelých vzťahoch, ktoré na ihrisku panujú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies