Real Madrid sa zameria na Courtoisa, pokiaľ nezíska De Geu

NETKY.SK • 9 Február 2015, 13:16 • 2 min
Real Madrid sa zameria na Courtoisa, pokiaľ nezíska De Geu

LONDÝN - Britské periodikum Daily Star s odvolaním sa na španielske zdroje prišlo s alternatívou pre Real Madrid, pokiaľ sa mu nepodarí zlanáriť futbalového brankára Davida de Geu z Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Tou je gólman konkurenčného tímu "červených diablov" v Premier League, Thibaut Courtois z FC Chelsea. Dvadsaťdvaročný Belgičan sa počas trojročného hosťovania v Atléticu Madrid vypracoval na jedného z najlepších svetových strážcov svätyne a v tejto si sezóne si uzurpoval post brankárskej jednotky na Stamford Bridge. Z tohto dôvodu sa zdá nepravdepodobné, že "modrí" by jeden zo základných kameňov svojej zostavy uvoľnili.

 

Real Madrid je však ochotný obmäkčiť Josého Mourinha a do západného Londýna poslať 21-ročného francúzskeho stopéra Raphaela Varana. Portugalský kouč podľa serveru eurosport.yahoo.com v marci minulého roka označil svojho bývalého zverenca za najlepšieho stredného obrancu na svete. "The Blues" budú skôr či neskôr potrebovať náhradu za 34-ročného kapitána Johna Terryho a medzi žrďami majú stále k dispozícii Petra Čecha. 

 

Prvoradý cieľ madridského veľkoklubu David de Gea rokuje na Old Trafford o novom kontrakte. Súčasná zmluva 24-ročného španielskeho gólmana vyprší na konci budúceho ročníka a objavili sa špekulácie o jeho možnom odchode z Manchestru United. "Nie je pravda, že sme sa dohodli. Diskutujeme o podmienkach, no zatiaľ sme nič nepodpísali. Uvidíme, čo sa stane. Momentálne sa javí, že by mohol zotrvať v United, ale ako som povedal, nič ešte nie je na papieri," citoval španielsky denník AS slová De Geovho agenta Jorgeho Mendesa v rozhlasovom vysielaní stanice Cadena Ser. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies