Reakcie hráčov Spartaka a trénera Látala po zápase s Anderlechtom

NETKY.SK • 30 November 2018, 08:57 • 2 min
Reakcie hráčov Spartaka a trénera Látala po zápase s Anderlechtom

Brusel - Futbalisti Spartaka Trnava remizovali vo štvrtkovom zápase 5. kola D-skupiny Európskej ligy UEFA 2018/2019 na pôde Anderlechtu Brusel 0:0. Zverenci trénera Radoslava Látala napriek cennému výsledku stratili šancu na postup do jarného 16-finále, v ktorom sa predstavia Dinamo Záhreb a Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

Radoslav Látal, tréner Trnavy: "Máme bod, vychádzali sme z defenzívy, dobre sme bránili, čo bol predpoklad úspechu, aj keď tam nejaké náznaky boli. Ale máme bod, dokopy štyri a sme spokojní. Chceme ešte nejaké body a tešíme sa na Fenerbahce, bude to taká naša rozlúčka s úspešným polrokom."

 

Marek Bakoš, útočník Trnavy: "V Európe mám jednu či dve šance za zápas a buď sa to podarí alebo nie. V Trnave mi to veľmi nejde. Škoda tej šance, mohli sme vyhrať. Bol som veľmi dlho mimo, mal som zdravotné problémy a som veľmi rád, že som bol opäť na ihrisku a mal som šancu pomôcť tímu."

 

Martin Chudý, brankár Trnavy: "Do zápasu sme išli s tým, že chceme hrať poctivú defenzívu a myslím si, že sa nám to podarilo. Chalani dreli a súpera sme nepúšťali do šancí. V druhom polčase tam jedna taká bola, ale podľa mňa to bola lopta, ktorú som musel chytiť."

 

Lukáš Greššák, obranca Trnavy: "Hrali sme zo zabezpečenej obrany, chceli sme neinkasovať a možno streliť nejaký ten gól. To sa nám síce nepodarilo, ale sme radi, že sme uhrali nulu. Nemám čo chalanom vytknúť, dreli a urobili si svoju robotu.

 

Matej Oravec, obranca Trnavy: "Nastúpili sme v oklieštenej zostave bez troch stabilných členov obrany. Z tohto pohľadu to bol pre nás ťažký zápas. Som rád, že sme ho zvládli. Teší nás čisté konto, akurát škoda, že sme v záverečných minútach nešli viac po víťazstve. Ale nevadí, aj remíza s Anderlechtom sa ráta."

 

tabuľka D-skupiny:

1. Dinamo Záhreb 5 4 1 0 11:3 13 - postup do 16-finále

2. Fenerbahce Istanbul 5 2 2 1 7:6 8 - postup do 16-finále

3. SPARTAK TRNAVA 5 1 1 3 3:7 4

4. Anderlecht Brusel 5 0 2 3 2:7 2

 

Spartak sa s premiérovou účasťou v skupinovej fáze európskeho pohára číslo dva rozlúči vo štvrtok 13. decembra o 21.00 h v domácom súboji s Fenerbahce. Slovenský šampión má na konte štyri body, o dva viac ako posledný Anderlecht.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies