Rapper Mac Miller predstavil videoklip ku skladbe Cinderella

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 11:21 • 2 min
Rapper Mac Miller predstavil videoklip ku skladbe Cinderella

BRATISLAVA -  Americký rapper Mac Miller zerejnil videoklip ku skladbe Cinderella.

slovakia

left justify in out

Vyše dvanásťminútová novinka vznikla pod režisérskou taktovkou Boa Mirosseniho a 25-ročného interpret v nej príde do tajného klubu, kde hosťom robia spoločnosť ženy oblečené ako anjeli. V klipe sa predstavil aj rapper Ty Dolla Sign, ktorý s Millerom na nahrávke spolupracoval, a možno ho vidieť ako v sprievode kapely vystupuje v spomínanom podniku. Priaznivci rodáka z Pittsburghu si video môžu pozrieť prostredníctvom služby YouTube. 

Skladba pochádza z Millerovho štvrtého štúdiového albumu The Divine Feminine (2016), ktorý uviedol na trh 16. septembra. Rapper ponúkol videoklipy aj k nahrávkam My Favorite Part (feat. Ariana Grande), Dang! (feat. Anderson .Paak) a Stay. 

Mac Miller, vlastným menom Malcolm James McCormick, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2007. Debutový album Blue Slide Park vydal v novembri 2011, pričom nahrávka sa dostala na prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200.

 

Nasledovali štúdiovky Watching Movies With The Sound Off (2013), GO:OD AM (2015) a spomínaná The Divine Feminine. Na konte má tiež jedenásť mixtapeov a dve EP nahrávky - On And On And Beyond (2011) a You (2012). 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies