Opitý vodič z Humenného skončil s autom v priekope, čelí obvineniu

NETKY.SK • 28 Február 2023, 11:06 • 2 min
Opitý vodič z Humenného skončil s autom v priekope, čelí obvineniu

HUMENNÉ - Opitý vodič z Humenného skončil s autom v priekope, polícia ho obvinila z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

slovakia

left justify in out

Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že 41-ročný Humenčan havaroval v nedeľu (26. 2.) večer pred obcou Radvaň nad Laborcom, v okrese Medzilaborce. "Počas jazdy sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke a s vozidlom zišiel do priekopy, pričom auto ostalo prevrátené na bok," uviedla hovorkyňa. Policajná hliadka po príchode na miesto dopravnej nehody podrobila vodiča dychovej skúške, ktorej výsledok bol pozitívny, dosiahol hodnotu 1,9 promile. Vodič skončil v cele policajného zaistenia, škoda na vozidle bola predbežne vyčíslená na 1000 eur. "Okolnosti dopravnej nehody objasňuje okresný dopravný inšpektorát v Humennom," uzavrela Ligdayová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies