Jozef OKLAMČÁK so synom Romanom na premiére filmu JEJ TELO

NETKY.SK • 22 November 2023, 11:00 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK so synom Romanom na premiére filmu JEJ TELO

BRATISLAVA - Včera sa v bratislavskom Cinemax Bory, konala slávnostná premiéra očakávaného a vysoko exponovaného filmu JEJ TELO. Zúčastnili sa jej aj prezident zoskupenia osobnosti Československého leva Jozef OKLAMČÁK so synom Romanom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na premiére sa zúčastnili okrem iných, aj hlavné postavy filmu, herečka Natália Germáni, hudobník Martin Valihora a ďalší herci a tvorcovia.


Pozvanie na premiéru prijal aj celosvetovo uznávaný odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK.


Na premiére sme ho videli za doprovodu svojho syna Romana OKLAMČÁKA a jeho bývalej titulkovej missky Lucie Eštokovej.

Ako nám prezradil zakladateľ sútaže krásy MISS SLOVENSKO, tradície hudobnej ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK a  prezident zoskupenia osobnosti Československého leva Jozef OKLAMČÁK: "Veľmi som sa na túto premiéru tešil a bol som veľmi milo prekvapený ako bravúrne zvládla hlavnú postavu Natália Germani. A nehovoriac o jej filmovej ale, aj súčasnej nádhernej "figúre" tela. 

 

Pri stretnutí s ňou som jej aj povedal, že svojou postavou, môže konkurovať a byť vzorom, aj pre súčasné krásky ,ktoré súťažia v MISS SLOVENSKO," povedal Jozef Oklamčák.

 

Trailer k očakávanému filmu JEJ TELO si môžete pozrieť na spodnej časti článku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák, Foto: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák (na titulnej foto Jozef Oklamčák so synom Romanom a bývalou misskou Luciou Eštokovou)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies