Raper A$AP Rocky naznačuje svadbu s Rihannou v jeho novej skladbe “Riot (Rowdy Pipe’n)”

NETKY.SK • 21 Júl 2023, 13:00 • 2 min
Raper A$AP Rocky naznačuje svadbu s Rihannou v jeho novej skladbe “Riot (Rowdy Pipe’n)”

NEW YORK - Raper A$AP Rocky z New Yorského Harlemu vydal včera novú skladbu s názvom “Riot (Rowdy Pipe’n)”. V texte skladby naznačuje svadbu so speváčkou Rihannou, s ktorou už dlhšiu dobu tvorí pár, a takisto s ňou má aj dieťa, ktoré pomenoval podľa legendárneho rapera RZA zo zoskupenia Wu-Tang.

slovakia

left justify in out

Ústredná postava zo zoskupenia A$AP Mob - A$AP Rocky - vydáva druhý singel v tomto roku, ktorý nesie názov “Riot (Rowdy Pipe’n)”. Skladbu produkoval nemenej známy hudobník Pharell Williams, ktorý okrem hudobnej brandže nedávno zažiaril aj na svojej prehliadky módnej značky Luis Vuitton. Vypočujte si Rockyho novú skladbu “Riot (Rowdy Pipe’n)” na spodku článku.

Skladba podnietila klebety z niektorých kútoch internetu, že Rocky a jeho partnerka Rihanna sa vzali bez oficiálneho oznámenia verejnosti. "My wife is erotic, I’m smokin’ exotic," rapuje Rocky v skladbe. Rihanna odhalila, že čaká ich druhé dieťa počas svojho vystúpenia v americkom Super Bowle vo februári. V máji 2022 sa im narodilo ich prvé dieťa, RZA.

 

"Riot (Rowdy Pipe'n)" je prvá skladba, ktorú Rocky vydáva po skladbe "Same Problems?", ktorá bola akousi spomienkou na zosnulých raperov, ktorých si takouto cestou Rocky uctil. Jedným z nich bol aj člen zoskupenia A$AP Mob - A$AP Yams - ktorý zomrel 18. januára 2015. Flacko, ako ho zvyknú prezývať Rockyho, sa objavil tiež spolu s Tylerom, The Creatorom na jeho skladbe "Wharf Talk," z jeho posledného albumu "Call Me If You Get Lost: The Estate Sale". Rockyho posledný projekt je ešte z roku 2018, a je to album "TESTING". Rocky už niekoľko krát naznačil, že jeho nový album príde tento rok a bude zrejme niesť názov "Don’t be dumb". S najväčšou pravdepodobnosťou bude obsahovať aj nový singel “Riot (Rowdy Pipe’n)”.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
The Fader, Billboard, Wikipedia / Marek Nemček Foto: Reuters / Andrew Burton
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies