Rakitič: Chceme zvíťaziť pre Messiho

NETKY.SK • 28 September 2015, 14:16 • 2 min
Rakitič: Chceme zvíťaziť pre Messiho

BARCELONA - Chorvátsky futbalový stredopoliar v službách španielskeho FC Barcelona Ivan Rakitič pred utorňajším duelom skupinovej fázy Ligy majstrov 2015/2016 proti nemeckému Bayeru Leverkusen vyhlásil, že on aj jeho spoluhráči sa budú snažiť dosiahnuť víťazstvo pre zraneného kamaráta Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

"Chceme zvíťaziť preňho. Absencia najlepšieho svetového hráča v našom strede má na nás veľký vplyv. Motivuje nás to však, aby sme sa ešte viac zomkli a bojovali. Leova neúčasť mení veľa vecí, ale nezmení vieru v naše schopnosti. Tešíme sa na prvý zápas v LM pred vlastným publikom. Vieme, že Leverkusen je kvalitné mužstvo. Mám tam viacerých bývalých spoluhráčov. Je to tím, ktorý je dobre pripravený z taktickej i fyzickej stránky. Musíme byť opatrní. Verím, že sme sa už poučili z prehry so Celtou Vigo (1:4, pozn.)," citovala slová 27-ročného Rakitiča oficiálna internetová stránka Európskej futbalovej únie (UEFA).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies