REPORTÁŽ: Raperka Aless si z Mexika priniesla nový klip, Netkám prezradila za kým tam cestuje!

NETKY.SK • 20 Marec 2021, 11:09 • 2 min
REPORTÁŽ: Raperka Aless si z Mexika priniesla nový klip, Netkám prezradila za kým tam cestuje!

Slovenská raperka Aless sa nedávno vrátila zo slnečného Mexika. Pri mori nielen oddychovala, ale aj nakrútila nový videoklip „Cit“. V exkluzívnom rozhovore pre Netky krásna Aless prezradila detaily z nakrúcania, aké je to mať vzťah s partnerom na diaľku aj ako sa vyrovnala s ochorením covid.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Aless odštartovala kariéru v roku 2015, dnes má na konte štyri sólové albumy a stovky koncertov. Život jej zmenilo účinkovanie vo filme „Kto je ďalší“, v ktorom mladá raperka prezradila svoj skutočný príbeh kyberšikany. Teraz prichádza s emotívnou novinkou „Cit“.

 

img

 

„Skladbu „Cit“ som nahrala v Amerike so svojim priateľom ešte pre rokom. Klip vznikol spontánne v Mexiku, spravili sme ho spolu s mojou kamarátkou. Aj keď je to rozchodová skladba, ale po čase zistíme, že tie rozchody nám priniesli aj veľa krásneho. Snažila som sa ukázať tú pozitivitu, aby si ľudia dokázali priznať, že niekedy pustiť to, na čom nám najviac záleží, je možno to najlepšie, čo môžeme urobiť,“ prezradila talentovaná Aless.

 

img

 

22-ročná Aless, vlastným menom Alessia Capparelli, má exotické meno po otcovi, ktorý je Talian. Na konte má množstvo spoluprác. Jej zatiaľ posledný album sa volá „ŽENATOMÁ“, a je na ňom aj rovnomenná skladba.  

 

img

 

„Dlho som mala sen spojiť v jednej skladbe viac interpretiek. Vždy je krajšie sa spájať ako rozdeľovať a hrať, že si tu sám. Sharlotu mám neskutočne rada ako človeka, ona nemohla chýbať na mojom albume a Dominiku uznávam ako jednu z našich najlepších speváčok.  Som nesmierne šťastná, že sa nám podarilo spojiť v jednej skladbe, pretože hudba by mala spájať a nie rozdeľovať,“ konštatuje krásna raperka.

 

Pozrite si exkluzívny rozhovor s Aless, kde sexi raperka prezradila aké je to mať vzťah na diaľku aj ako sa vyrovnala s ochorením covid. Klip „Cit“ si môžete pozrieť TU




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies