Radolský skončil na lavičke Termaliky Bruk-Bet Nieciecza

NETKY.SK • 22 Október 2013, 15:16 • 2 min
Radolský skončil na lavičke Termaliky Bruk-Bet Nieciecza

NIECIECZA - Slovenský futbalový tréner Dušan Radolský skončil na lavičke klubu Termaliky Bruk-Bet Nieciecza, ktorý pôsobí v druhej najvyššej poľskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Radolský už v Nieciecze pôsobil v sezóne 2011/2012, v ktorej s mužstvom obsadil piatu priečku. Podľa informácií na oficiálnej stránke klubu ukončilo vedenie poľského tímu spoluprácu s Dušanom Radolským v pondelok.

Skúsený 62-ročný tréner pôsobil naposledy práve v Termalike Bruk-Bet Nieciecza, v minulosti trénoval v Poľsku aj Poloniu Varšava, Ruch Chorzów či Dyskoboliu Grodzisk. Na Slovensku pôsobil v Slovane Bratislava, Banskej Bystrici, Žiline a v sezóne 2010/2011 aj v Trnave. Radolský viedol aj reprezentačné kormidlo hráčov do 21 rokov, s tímom sa dostal na majstrovstvá Európy ako aj na olympijský šampionát v Sydney 2000.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies