Rádio Slovensko je druhou najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou

NETKY.SK • 16 August 2012, 21:13 • 2 min
Rádio Slovensko je druhou najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou

Rádio Slovensko je druhou najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou - Zaujímavosti Rádio Slovensko je stále druhou najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou v krajine. Vyplýva to z posledných výsledkov národného prieskumu spotreby, médií a životného štýlu MML – TGI

slovakia

left justify in out

img


Rádio Slovensko je stále druhou najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou v krajine. Vyplýva to z posledných výsledkov národného prieskumu spotreby, médií a životného štýlu MML – TGI spoločnosti Median SK za obdobie od 30. 4. 2012 do 22. 7. 2012 v parametri „počúval včera“. Rádio Slovensko dosiahlo v tomto období podiel na trhu (share) 19,6 %.
Trhovým lídrom je Rádio Slovensko v tých časoch, keď sa vysiela spravodajská relácia Rádiožurnál (12:00 – 13:00, 18:00 - 19:00 a 22:00 – 23:00) a počas víkendov ráno (7:00 – 10:00) a napoludnie (12:00 – 13:00). Trhový podiel rozhlasových programových služieb RTVS (Rádio Slovensko, Rádio Regina, Rádio Devín, Rádio_FM a Rádio Patria) na slovenskom rozhlasovom trhu bol v sledovanom období spolu 30 %. V trenčianskom a nitrianskom regióne je najpočúvanejšou rozhlasovou stanicou Rádio Slovensko, ktoré počúva najviac hlavných živiteľov domácností (vyše 525-tisíc). 
Za úspešné môžeme považovať nárast počúvanosti Rádia Patria po tohtoročnom preformátovaní stanice. V celoštátnej vzorke je síce podiel tejto rozhlasovej programovej služby 2 %, prepočítaný podiel na počet príslušníkov národnostných menšín však hovorí o tom, že Rádio Patria si vyberá každý štvrtý poslucháč patriaci k národnostnej menšine. 
 
Richard Šümeghy 
hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska 
 
Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies