Quentin Tarantino možno nakoniec nakrúti Kill Bill 3

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 13:45 • 2 min
Quentin Tarantino možno nakoniec nakrúti Kill Bill 3

BRATISLAVA - Americký filmár Quentin Tarantino prezradil, že nevylučuje vznik pokračovania snímok Kill Bill (2003) a Kill Bill 2 (2004) v hlavnej úlohe s Umou Thurman.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný rodák z Knoxville sa k prípadnému nakrúteniu snímky Kill Bill 3 vyjadril počas komiksového festivalu Comic-Con v kalifornskom San Diegu. "Čo sa týka Kill Bill 3, uvidíme, nikdy nehovorte nikdy. Uma by do toho veľmi rada šla, občas sa o tom rozprávame," uviedol Tarantino s tým, že príbeh snímky by sa mohol sústrediť na to, ako sa dcéra Vernity Green pokúsi pomstiť smrť svojej matky.

 

Vernitu Green stvárnila Vivica A. Fox, jej dcéru vtedy štvorročná Ambrosia Kelley. "Musíme počkať, kým bude Vernitina dcéra dostatočne stará na to, aby zabila Beatrix (v podaní Umy Thurman, pozn. SITA)," dodal filmár.

 


Quentin Tarantino je držiteľom Oscara za scenár kultovej snímky Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994). Na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied ho nominovali aj za réžiu tohto filmu a tiež za scenár a réžiu snímky Nehanební bastardi (2009).

 

V roku 2013 si na konto pripísal Zlatý glóbus a Oscara za scenár westernu Divoký Django (2012). Tarantino má na konte i filmy Gauneri (1992), Jackie Brownová (1997) a Grindhouse: Auto zabijak (2007), pričom sa podieľal aj na snímkach Štyri izby (1995) a Sin City - mesto hriechu (2005). Koncom roka uvedie svoj najnovší film The Hateful Eight, v ktorom sa predstavia napríklad Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Bruce Dern, Walton Goggins, Demián Bichir, Michael Madsen, Tim Roth, Zoë Bell alebo Channing Tatum.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies