"Nikdy som nezobral žiadne úplatky či finančné dary," vyhlásil Ševčenko

NETKY.SK • 20 September 2012, 06:41 • 2 min
 "Nikdy som nezobral žiadne úplatky či finančné dary," vyhlásil Ševčenko

"Nikdy som nezobral žiadne úplatky či finančné dary," vyhlásil Ševčenko

slovakia

left justify in out

img

Ukrajinský futbalista Andrej Ševčenko poprel, že by zobral úplatok alebo akékoľvek finančné dary na zaplatenie svojej politickej kampane.
      Tridsaťpäťročný Ukrajinec po júnovom EURO 2012 ukončil reprezentačnú kariéru, ale zároveň netajil svoje ambície vstúpiť do politiky.
      Mnoho ľudí ho však obviňovalo, že jeho kandidatúra je len trik, ako ukradnúť hlasy bývalej premiérke Julii Tymošenkovej pre svoju stranu.
      Bývalý hráč FC Chelsea a AC Miláno však popiera, že by dostal jeden milión eur na zaplatenie politickej kampane.
      "Myslím si, že ako hráč som spravil pre krajinu veľa. Teraz som sa rozhodol vstúpiť do politiky, pretože chcem pre Ukrajinu spraviť čo najviac dobrých rozhodnutí," vysvetlil Ševčenko pre taliansky denník La Repubblica. "Nikdy som nevzal žiadne peniaze. V priebehu svojej kariéry som získal podporu mnohých ľudí a to je pre mňa najcennejšie."
      Hráč Dynama Kyjev verí, že si po rozhodnutí vstúpiť do politiky získal na svoju stranu mnoho priaznivcov. "Počas svojej politickej kampane som precestoval polovicu krajinu a veľa ľudí mi povedalo, že podporujú moje rozhodnutie ísť do politiky."
      "Ak sa dostanem do parlamentu, budem sa venovať rozvoju športu medzi mladými ľuďmi. Nemusia byť majstri sveta. Stačí, keď budú zdraví ľudia," ozrejmil svoje plány Ševčenko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies