Progres roka predviedla Halepová, Návrat roka Klejbanovová

NETKY.SK • 21 November 2013, 16:02 • 2 min
Progres roka predviedla Halepová, Návrat roka Klejbanovová

ST. PETERSBURG - Rumunská tenistka Simona Halepová zvíťazila v kategórii Progres roka 2013 v rámci bilančných aktivít Tenisovej asociácie žien. WTA oznámila výsledok tejto ankety na svojej internetovej stránke. Dvadsaťdvaročná víťazka šiestich tohtoročných turnajov na hlavnej profesionálnej úrovni Halepová sa od konca sezóny 2012 posunula zo 47. na terajšiu 11. pozíciu v renkingu.

slovakia

left justify in out

Návrat roka 2013 sa vydaril Ruske Alise Klejbanovovej, ktorá sa naplno vrátila do súťažného diania po prekonaní Hodgkinovho lymfómu. Dvadsaťštyriročná niekdajšia členka Top 20 sa stihla medziročne vyšvihnúť z 549. na 185. miesto v počítačovom poradí. Nominácie v tejto sekcii nepremenili Talianka Flavia Pennettová a Nemka Andrea Petkovicová, proti Halepovej neuspeli Američanka Sloane Stephensová a Španielka Carla Suárezová-Navarrová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies