Producent DJ Khaled po prvý raz dobyl singlový Billboard

NETKY.SK • 9 Máj 2017, 10:55 • 2 min
Producent DJ Khaled po prvý raz dobyl singlový Billboard

BRATISLAVA - Americký hip-hopový producent DJ Khaled debutuje so skladbou I’m The One na prvej priečke amerického singlového rebríčka Billboard Hot 100.

slovakia

left justify in out

Pre 41-ročného rodáka z New Orleans je to premiérové prvenstvo v tomto rebríčku, keďže doteraz bolo jeho maximom desiate miesto so skladbou I'm On One.

Novinka I’m The One, v ktorej hosťujú Justin Bieber, Lil Wayne, Quavo z Migos a Chance The Rapper, debutovala na prvej priečke aj vo Veľkej Británii, Austrálii či Nemecku. Skladba sa bude nachádzať na Khaledovej pripravovanej desiatej štúdiovke Grateful, z ktorej ešte vo februári predstavil singel Shining s hosťujúcimi Jay Z a Beyoncé. Termín vydania albumu zatiaľ nie je známy.

DJ Khaled, celým menom Khaled Mohamed Khaled, je palestínskeho pôvodu, no narodil sa v USA a momentálne žije na Floride. Začínal ako dídžej, neskôr sa začal venovať aj produkcii.

 

Debutoval štúdiovkou Listennn... The Album (2006), po ktorej nasledovali nahrávky We The Best (2007), We Global (2008), Victory (2010), We The Best Forever (2011), Kiss The Ring (2012), Suffering From Success (2013), I Changed A Lot (2015) a Major Key (2016).

 

Je zakladateľom labelu We The Best Music Group, prostredníctvom ktorého vydávajú albumy interpreti ako Ace Hood či Mavado. Vlani uviedol na trh knihu s názvom The Keys.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies