Prodigy z Mobb Deep na festival Hip Hop Žije nepríde!

NETKY.SK • 23 Jún 2013, 11:23 • 2 min
Prodigy z Mobb Deep na festival Hip Hop Žije nepríde!

BRATISLAVA - Organizátori festivalu Hip Hop Žije, ktorého prvý ročník sa uskutoční od 28. do 30. júna na bratislavských Zlatých pieskoch, oznámili, že americký rapper Prodigy zo skupiny Mobb Deep na podujatie nakoniec nepríde.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je skutočnosť, že probačný úradník pre rapperovu kriminálnu minulosť na poslednú chvíľu zmenil svoje rozhodnutie, a znemožnil tak Prodigymu opustiť Spojené štáty americké. Mobb Deep preto museli zrušiť plánované európske turné, ktorého súčasťou mal byť aj koncert na festivale Hip Hop Žije, kde mali vystúpiť ako headliner. Organizátorom sa však nakoniec podarilo dohodnúť sa aspoň s druhým členom skupiny Havocom, ktorý do Bratislavy prídem sám. Na festivale okrem neho vystúpia napríklad Kontrafakt, Vec, H16, Moja Reč, Ektor & Wich, 4D, PSH, BoyBand, Mad Skill, Gramo Rokkaz, Suvereno, Zverina, Igor Kmeťo ml., Strapo & DJ Spinhandz, Tafrob, Jay Diesel, Shomi, Elpe, Billy Hollywood, Vladis, El Nino, Haf & Beyuz alebo Maat. Vstupenky sú k dispozícii na webstránke predpredaj.sk v cene 25,50 eura. Formácia Mobb Deep vznikla v roku 1992 v New Yorku a debutovala v roku 1993 albumom Juvenile Hell, no medzinárodný úspech sa jej podarilo získať až o dva roky neskôr s druhou štúdiovkou The Infamous. Po nej nasledovali ešte nahrávky Hell On Earth (1996), Murda Muzik (1999), Infamy (2001), Amerikaz Nightmare (2004), Blood Money (2006) a naposledy EP Black Cocaine (2011). Prodigy aj Havoc pôsobia tiež ako sóloví interpreti. Informácie pochádzajú z webstránky refresher.sk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies