Procházka zatiaľ otázku kandidatúry na prezidenta nerieši

NETKY.SK • 18 Február 2013, 14:16 • 2 min
Procházka zatiaľ otázku kandidatúry na prezidenta nerieši

BRATISLAVA - Radoslav Procházka zatiaľ otázku kandidatúry na prezidenta SR nerieši. "Toto nie je téma a dnes," povedal na tlačovej konferencii, na ktorej oznámil svoj odchod z KDH a predstavil spolupracovníkov z jeho občianskeho združenia Alfa.

slovakia

left justify in out

Dodal, že príde čas aj na túto tému. "Príde čas, keď vám poviem, či áno, alebo nie," uviedol pred novinármi Procházka, ktorého nedávno bratislavská krajská Rada KDH označila za dobrého kandidáta na prezidenta. Procházka pre TASR vtedy reagoval tým, že to vníma ako gesto podpory a uznania, ktoré si váži. "Nič viac za tým hľadať netreba," podotkol.

O kandidatúre na prezidenta uvažuje europoslanec SDKÚ-DS Peter Šťastný. Zámer uchádzať sa o post hlavy štátu oznámil expremiér Ján Čarnogurský a zakladateľ Dobrého Anjela Andrej Kiska. Spomínali sa aj mená ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka a expremiérky Ivety Radičovej, obaja však túto možnosť odmietli. V KDH sa uvažuje aj o predsedovi poslaneckého klubu Pavlovi Hrušovskom, ktorý sa zatiaľ definitívne nevyjadril. Prezidentské voľby budú na budúci rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies