Pripravuje sa mega zápas! Bude to jedna z najzaujímavejších konfrontácií v ťažkej váhe vôbec

NETKY.SK • 14 December 2017, 12:11 • 2 min
Pripravuje sa mega zápas! Bude to jedna z najzaujímavejších konfrontácií v ťažkej váhe vôbec

BRATISLAVA - Pripravuje sa mega zápas Stipe Miocic proti Francisovi Ngannouovi, určite jedna z najzaujímavejších kombinácií v ťažkej váhe. Bude to zápas dvoch ozajstných bombardérov, v ktorom pôjde samozrejme o titul ťažkej váhy UFC. Po tom ako Francis Ngannou senzačne zdolal Alistara Overeema v prvom kole na KO, jeho fanúšikovia žiadajú titulový zápas. Prvý možný dátum by mohol byť 22. januára na galavečeri UFC 220.

slovakia

left justify in out

Momentálny šampión Stipe Miocic proti ´Predátorovi´, to  by bola ozajstná lahôdka pre všetkých fanúšikov ťažkej váhy, nakoľko sa jedná o dvoch mladých zápasníkov, ktorí určite budú chcieť zápas určite ukončiť pred časovým limitom. Ngannou má z 11 výhier 7 ukončených zápasov pred limitom, Miocic zasa 17 vyhratých zápasov z toho 13 ukončených pred časovým limitom.

 

Profesionálny hasič Miocic vyhral svojich 5 posledných duelov na KO alebo TKO proti týmto menám: Junior dos Santos, Fabricio Werdum, Mark Hunt, Alistair Overeem a Andrei Arlovski. Naposledy zápasil v máji, odvtedy sme ho v oktagone nevideli. Podľa dostupných informácií sa už dlhší čas snažil o to aby od organizácie dostal lepšie platenú zmluvu. Ak sa Miocicovi podarí vyhrať tak bude rekordérom v počte po sebe nasledujúcich úspešných obhajob v ťažkej váhe. Táto by bola tretia.

 

Ale aj jeho súper je špecialistom na rýchle procesy, svoje posledné 4 zápasy ukončil v prvom kole. Aj napriek tomu, že ani jeden z nich nie je typický zápasník ktorý robí rozruch pred zápasom aby ich sledovalo čo najviac ľudí, organizácia ráta s tým, že na ich zápas bude zvedavých strašne veľa fanúšikov.

Podľa Whita môže byť z Ngannouisa jedna z najväčších hviezd ťažkej váhy v UFC.

 

Pár slov od samotného Ngannoua:

"Proti Stipeovi bude taký istý priebeh ako bol proti Alistairovi . Knokautujem ho. Toto je moja predpoveď, nič iné. Nebude tretie ani štvrté kolo. Knokautujem ho v prvom a môžeme ísť domov."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies