Prípravu Brazílčanov sprevádzajú hlučné protesty demonštrantov

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 18:25 • 2 min
Prípravu Brazílčanov sprevádzajú hlučné protesty demonštrantov

SAO PAULO - Začiatok záverečnej fázy prípravy futbalistov Brazílie pred domácimi majstrovstvami sveta sprevádzajú protestné pokriky namiesto podpory národného tímu.

slovakia

left justify in out

Demonštranti v tréningovom kempe kanárikov vyjadrovali svoj odpor voči míňaniu verejných financií lokálnej vlády na futbalový "mundial". 
     

Ako informuje agentúra AP všetci 23 nominovaní hráči do výberu trénera Luiza Felipe Scolariho potvrdili, že niekoľko stoviek demonštrantov hlučno protestovalo. Demonštranti nalepili niekoľko agitačných samolepiek na autobus, ktorý viezol hráčov z ich hotela do tréningového kempu v meste Teresopolis, asi 90 km od Ria de Janeiro.
     

Brazílski reprezentanti sa v pondelok a utorok podrobia lekárskym vyšetreniam a prvá tréningová jednotka je na programe v stredu. Kanárici majú celkovo 17 dní do otváracieho zápasu majstrovstiev sveta proti Chorvátsku v Sao Paule (12. júna).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies