Pripravte sa na leto so super vychytávkami

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 11:00 • 2 min
Pripravte sa na leto so super vychytávkami

BRATISLAVA - Chcete si tohtoročnú dovolenku naozaj užiť? Je najvyšší čas poriadne sa na ňu pripraviť. Čo tak ultraľahké okuliare alebo skladacie gumáky? Prinášame vám zopár inšpirácií...

slovakia

left justify in out

Oblečenie regulujúce teplotu

Hľadáte oblečenie do letných dní, v ktorom sa nebudete potiť? Jedna zahraničná značka ponúka napríklad šaty, ktoré dokážu "vnímať" vašu telesnú teplotu a ak vám je príliš teplo tak vás skutočne schladia.

obrazok

Gumáky, ktoré sa dajú zložiť

Chystáte sa na výlet a nechce sa vám so sebou nosiť náhradnú obuv? Určite oceníte gumáky, ktoré sa dajú zložiť do veľkosti kotníkových topánok. V prípade zlého počasia ich stačí len rozložiť a obuť a je po probléme.

obrazok

Magické zrkadlo

Túto vychytávku ocenia najmä ženy, ktoré chcú byť vždy upravené. Pomocou Magic Mirror, teda kúzelného zrkadla sa môžete poobzerať zo všetkých strán a od hlavy až k pätám. Stačí ho len zložiť do pyramídy alebo rozložiť na dĺžku. 

obrazok

Tričko s ochranným UV filtrom

Tričko, ktoré chrání proti slnečnému žiareniu má dokonca ochranný faktor 50. 

obrazok

Klobúk s ochranným faktorom

Elegantný, farebný či dokonca kovbojský... Klobúk, ktorý ochráni celú vašu tvár pred slnkom. Je len na vás aký si vyberiete.

obrazok

Nerozbitné okuliare

Stoja síce vyše 200 eur, ale vraj vydržia celý život. Aby aj nie, keď boli pôvodne vyrobené pre NASA. Dokonca sú také ľahké, že ani nebudete o nich vedieť. 

obrazok

Pieskuodolná taška

Dovolenka, oddych, more, pláž. Jedinou nevýhodou je piesok, ktorého je na plážiach naozaj dosť. Určite to poznáte, že piesok sa vám odstane úplne všade a najmä to tašky. S taškou, ktorá má falošné dno a stačí ho iba vyklopiť vás to už trápiť nebude.

obrazok

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies