Princezná Eugenie a Jack Brooksbank pozvali na svadbu 1200 zástupcov širokej verejnosti

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 21:42 • 2 min
Princezná Eugenie a Jack Brooksbank pozvali na svadbu 1200 zástupcov širokej verejnosti

BRATISLAVA - Britská princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank pozvali na svoju svadbu, ktorá sa bude konať na jeseň na hrade vo Windsore, 1 200 zástupcov širokej verejnosti.

slovakia

left justify in out

Záujemcovia a záujemkyne, ktorí sa budú chcieť prizerať sobášu 27-ročnej vnučky kráľovnej Alžbety z areálu hradu, sa na to budú môcť prihlásiť, informovali zástupcovia kráľovskej rodiny. Prihlasovací formulár s osobnými údajmi môžu odoslať do 8. augusta.

Snúbenci okrem toho pozvali na svoj veľký deň aj zástupcov charít, ktoré podporujú, zástupcov windsorskej komunity a deti zo škôl, ktoré navštevovala princezná. Všetci zmienení pozvaní budú mať možnosť vidieť prichádzať hostí a samotný obrad im sprostredkuje živý prenos.

Pár sa zosobáši 12. októbra v Kaplnke svätého Juraja, kde sa v máji konala svadba Harryho a Meghan, vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu. Mladomanželia po svadbe absolvujú jazdu v koči so sprievodom po Windsore.

Dvojica, ktorá sa zoznámila pred niekoľkými rokmi počas lyžovačky, sa zasnúbila v januári v Nikarague. Eugenie, ktorá pracuje ako riaditeľka v galérii Hauser and Wirth, si po svadbe ponechá svoj titul a bude mať možnosť rozhodnúť sa, či si vezme manželovo priezvisko.

Princezná Eugenie je mladšou dcérou princa Andrewa, druhého syna kráľovnej Alžbety II., a jeho bývalej manželky, vojvodkyne z Yorku Sarah Ferguson. Je deviatou v línii následníctva na britský kráľovský trón. Princezná je patrónkou viacerých charitatívnych organizácií, ako napríklad Teenage Cancer Trust, European School of Osteopathy či Elephant Family.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies