Princ William údajne porušil kráľovský protokol

NETKY.SK • 22 August 2017, 17:44 • 2 min
Princ William údajne porušil kráľovský protokol

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge údajne porušili kráľovský protokol tým, že leteli spolu ako štvorica a nie samostatne.

slovakia

left justify in out

Kráľovský pár nedávno cestoval  po celom svete sprevádzaný svojimi deťmi princom Georgeom a princeznou Charlotte. Podľa správnosti by vraj rodina nemala cestovať spoločne na svoje verejné vystúpenia.
 
Ako poukázal The Sun Online, kráľovský protokol uvádza, že princ William by nemal mať rovnaký spôsob dopravy ako ďalší dedič trónu, ktorý je jeho najstarším dieťaťom. Táto akcia by sa však mala vzťahovať aj na princeznú Charlotte a jej súrodencov, pretože sú tretí a štvrtý v súlade s vládnutím Británie.

 
Tento tradičný pohľad bol zavedený pred mnohými rokmi, keď členovia kráľovskej rodiny začali cestovať lietadlom, pretože úradníci cítili, že je potrebné prijať ďalšie opatrenia na ochranu kráľa alebo kráľovnej a ich rodiny.


Hovorca kráľovskej rodiny predtým povedal: "Aj keď neexistuje oficiálne pravidlo, je to niečo, o čom má kráľovná posledné slovo."
 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies