Princ William so snúbenicou sa prvýkrát objavili oficiálne na verejnosti

NETKY.SK • 25 Február 2011, 08:22 • 2 min
Princ William so snúbenicou sa prvýkrát objavili oficiálne na verejnosti

Princ William so snúbenicou sa prvýkrát objavili oficiálne na verejnosti - Politika Britský princ William a jeho snúbenica Kate Middletonová sa dnes prvýkrát od oznámenia svojich zásnub oficiálne objavili spolu na verejnosti. V severnom Walese navštívili

slovakia

left justify in out

img

Britský princ William a jeho snúbenica Kate Middletonová sa dnes prvýkrát od oznámenia svojich zásnub oficiálne objavili spolu na verejnosti.
      V severnom Walese navštívili pri príležitosti odovzdania nového člna stanicu záchrannej služby RNLI. Táto inštitúcia financovaná charitatívnymi darmi zachránila od roku 1824 na mori už 139.000 životov.
      Snúbencov, ktorí sa zosobášia 29. apríla v Londýne, privítalo v zálive Trearddur Bay v Anglesy napriek chladnému počasiu niekoľko stoviek ľudí. Schádzali sa už od rána a vzdorovali veternému počasiu a zatiahnutej oblohe, len aby uvideli 28-ročného princa jeho nadchádzajúcu nevestu. Mladý pár sa na svojich priaznivcov usmieval a mával im. K slávnostnej nálade prispela dychová kapela Menai Bridge Brass Band a mužský spevácky zbor z Holyheadu.
      Princ s Kate sa síce objavili spolu aj v decembri na charitatívnom koncerte v Norfolku, ale dnešná návšteva Walesu bola ich prvou spoločnou oficiálnou akciou, na ktorú pozvali Kate ako čestného hosťa, informoval hovorca kráľovského paláca. Williamovi a Kate záležalo na tom, aby ich prvé verejné vystúpenie bolo práve v Anglesey, kde obaja bývajú, dodal hovorca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies