Pri zrážke vlakov v Chicagu utrpelo zranenia 33 ľudí

NETKY.SK • 30 September 2013, 18:44 • 2 min
Pri zrážke vlakov v Chicagu utrpelo zranenia 33 ľudí

CHICAGO - Po zrážke dvoch vlakov v železničnej stanici v americkom Chicagu previezli dnes do tamojších nemocníc so zraneniami 33 ľudí. Informovali o tom miestne úrady.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo o 7.47 h miestneho času, v čase rannej dopravnej špičky. Podľa servera televízie ABC News do vlaku nachádzajúceho sa v stanici Harlem a čakajúceho na nástup cestujúcich narazila iná súprava bez cestujúcich, ktorá sa sama dala do pohybu. Dopravná spoločnosť Chicago Transit Authority, ktorá je prevádzkovateľom i železničnej dopravy v americkom veľkomeste, uviedla, že väčšina ľudí vyviazla s ľahkými zraneniami. Zároveň predbežne vylúčila možnosť teroristického útoku. Polícia v chicagskej západnej časti Forest Park, kam stanica Harlem patrí, pre miestnu televíziu WLS uviedla, že prípad vyšetrujú ako trestný čin. Prevádzku na železničnej trati sa podľa ABC News podarilo obnoviť do dvoch hodín po incidente.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies