Pri tragickej nehode zomrel 19-ročný vodič

NETKY.SK • 19 Január 2021, 10:15 • 2 min
Pri tragickej nehode zomrel 19-ročný vodič

PREŠOV - Okolnosti tejto tragickej nehody polícia preveruje. Okresný vyšetrovateľ momentálne vykonáva prvotne procesné úkony.

slovakia

left justify in out

Medzi Prešovom a Kapušanmi sa v pondelok podvečer stala tragická dopravná nehoda. Pri zrázke osobého auta a kamióna nehodu neprežil 19-ročný vodič. O nehode informovala Polícia SR na ich facebookovej stránke.

 

AKTUÁLNE: PRI ZRÁŽKE KAMIÓNU A OSOBNÉHO MOTOROVÉHO VOZIDLA VYHASOL ŽIVOT MLADÉHO VODIČA Na ceste 1/18 medzi Prešovom a...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Prešovský kraj Pondelok 18. januára 2021

 

Hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Ligdayová informuje o tom, že mladý vodič Škody zo zatiaľ nezistených príčin prešiel náhle do protismeru a zrazil sa s nákladným Volvom. Vodič osobného auta zomrel na mieste. Tridsaťosemročnému poľskému šoférovi nákladného vozidla alkohol nezistili. Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre usmrtenie.
 

 
 
 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona