Pri tragickej dopravnej nehode v okolí Kroměríža zahynuli traja ľudia

NETKY.SK • 19 December 2013, 14:41 • 2 min
Pri tragickej dopravnej nehode v okolí Kroměríža zahynuli traja ľudia

PRAHA - Traja ľudia zahynuli dnes pri čelnej zrážke troch osobných vozidiel, ku ktorej došlo v poludňajších hodinách medzi obcami Rymice a Němčice v okolí Kroměríža v Zlínskom kraji ČR.

slovakia

left justify in out

Informácie priniesol internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na hovorcu krajských hasičov Libora Netopila a server iDNES.cz s odvolaním sa na policajného hovorcu Aleša Mergentala. Podľa nich utrpela jedna zo šestice osôb vo vozidlách ťažké zranenia, dve ďalšie vyviazli so zraneniami ľahšími. Ťažko zranenú ženu prepravili do nemocnice vrtuľníkom. Na mieste zasahovali tak policajti, ako aj tri hasičské útvary a záchranná služba.

Polícia komunikáciu a jej okolie uzavrela a dopravu v smere z Holešova odkláňa.Príčinou dnešnej tragickej nehody, ktorá v okolí obce Rymice nie je, žiaľ, prvou svojho druhu, mohlo byť podľa prvých poznatkov vyšetrovateľov riskantné predbiehanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies