Pri Papue-Novej Guinei sa potopila loď s 350 ľuďmi na palube

NETKY.SK • 2 Február 2012, 07:56 • 2 min
Pri Papue-Novej Guinei sa potopila loď s 350 ľuďmi na palube

Pri Papue-Novej Guinei sa potopila loď s 350 ľuďmi na palube - Svet Loď s 350 ľuďmi na palube sa dnes potopila pri pobreží Papuy-Novej Guiney. Informovala o tom austrálska premiérka Julia Gillardová.

slovakia

left justify in out

img

Loď s 350 ľuďmi na palube sa dnes potopila pri pobreží Papuy-Novej Guiney. Informovala o tom austrálska premiérka Julia Gillardová.
      Televízia SKY News priniesla správu o tom, že plavidlo už našli a že na záchrannej operácii sa podieľajú štyri ďalšie lode a dva vrtuľníky. Správy o možných obetiach sa zatiaľ neobjavili.
      Gillardová uviedla, že Austrália poskytuje susednej krajine pomoc. "V Papue-Novej Guinei sa potopila loď, na palube, ako sme sa dozvedeli, bolo 350 ľudí," povedala premiérka novinárom. "Je to evidentne veľká tragédia," dodala.
      Lodná spoločnosť Starships (PNG) Pty Ltd predtým austrálsku televíziu ABC informovala, že dnes ráno stratila kontakt so svojím trajektom MV Rabaul Queen, ktorý premával medzi pobrežnými mestami Kimbe a Lae.

Zdroj: TASR/AP, DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies