Pri hromadnej nehode sa zrazilo vyše 20 áut, jedno bolo nákladné

NETKY.SK • 8 December 2010, 08:30 • 2 min
Pri hromadnej nehode sa zrazilo vyše 20 áut, jedno bolo nákladné

Pri hromadnej nehode sa zrazilo vyše 20 áut, jedno bolo nákladné

slovakia

left justify in out

img

Na diaľnici D1, smerom na  Bratislavu, medzi 19. až 25. kilometrom, došlo dnes krátko pred 15. hodinou pravdepodobne v dôsledku hmly a zníženej viditeľnosti k hromadnej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazilo viac ako 20 vozidiel vrátane jedného nákladného. "Z miesta nehody sme transportovali päť ľahko zranených pacientov, jedného ťažšie zraneného, a bohužiaľ, jeden účastník dopravnej nehody na mieste svojim zraneniam podľahol," povedala pre TASR Dominika Šulková z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR.
"Na mieste zasahovali tri ambulancie Rýchlej zdravotníckej pomoci a dve ambulancie s lekárom," dodala.
"Do bratislavskej Univerzitnej nemocnice (UNB) priviezli šesť zranených, z toho jeden je zranený ťažko, ostatní ľahko," povedala pre TASR hovorkyňa UNB Zuzana Čižmáriková. Ťažko zranený pacient podľa nej leží v nemocnici v Ružinove a je v bezvedomí. "Ďalší dvaja ležia na Antolskej ulici, dvaja na Kramároch a jeden v nemocnici v Starom Meste, v prípade zranených bolo podozrenie na otras mozgu a zlomeniny ruky," dodala Čižmáriková.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies