Pri dopravnej nehode zomrel kanadský reprezentant Dudzicki

NETKY.SK • 22 November 2013, 09:17 • 2 min
Pri dopravnej nehode zomrel kanadský reprezentant Dudzicki

TORONTO - Pri dopravnej nehode v Toronte tragicky zahynul jeden z najlepších kanadských squashistov Adrian Dudzicki. Podľa agentúry AP, ktorá sa odvolala na informáciu národnej federácie, narazilo auto do 23-ročného hráča, ktorý sa na bicykli práve presúval do Národnej squashovej akadémie.

slovakia

left justify in out

Dudzicki zomrel na následky zranení, ktoré pri zrážke utrpel. Rodák z talianskeho mesta Latina vyrastal v Ottawe. Jeho najvyššie postavenie v kanadskom rankingu bola 9. pozícia v roku 2012, vo svetovom rebríčku mu v minulom roku patrilo 136. miesto. Podľa výkonného riaditeľa "Squash Canada" Dannyho Da Costu bol Dudzicki "skvelý mladý muž so svetlou budúcnosťou v squashi".

Polícia v Toronte obvinila 20-ročného vodiča Alekseja Aleksevova z nebezpečnej jazdy a spôsobenia dopravnej nehody s následkom smrti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies