Pri dopravnej nehode šiestich áut sa ľahko zranili traja ľudia

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 14:58 • 2 min
Pri dopravnej nehode šiestich áut sa ľahko zranili traja ľudia

BRATISLAVA - Dopravná nehoda šiestich vozidiel sa stala v piatok 19. mája o 17:20 v okrese Spišská Nová Ves. Zranili sa pri nej ľahko traja ľudia. Agentúru SITA o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení vodička vozidla Kia Ceed išla smerom od Spišskej Novej Vsi na Odorín, pričom spomalila až zastavila a chcela odbočiť z hlavnej cesty na vedľajšiu smerom na obec Daniškovce. Vodič vozidla Volkswagen Jetta za vodičkou tiež spomalil až zastavil. Vodič vozidla Kia Rio však už nestihol zareagovať a začal prudko brzdiť, pričom nedodržal bezpečnú vzdialenosť za vozidlom a narazil do stojaceho vozidla Volkswagen Jetta.

 

Na situáciu nestihol zareagovať ani vodič ďalšieho štvrtého vozidla v poradí. Dodávku Fiat Ducato, pre nedodržanie bezpečnej vzdialenosti za vozidlami pred ním už nebol schopný zabrzdiť a snažil sa zrážke vyhnúť tým, že chcel prejsť do protismerného jazdného pruhu. Tam však premávali ďalšie vozidlá. Vodič dodávky narazil do pred ním idúceho vozidla Kia Rio, ktoré natlačil do vozidla Volkswagen Jetta. Volkswagen náraz natlačil do zvodidla, pričom ešte narazil do odbočujúceho vozidla Kia Ceed.

 

Dodávka Fiat Ducato okrem poškodenia vozidiel pred ním zachytila aj dve vozidlá v protismere. Najprv narazila do vozidla Škoda Octavia, ktoré náraz natlačil do zvodidla. Ako druhé zachytila vozidlo Škoda Fabia, ktoré následne narazilo do Škody Octavia pred ním.

Požitie alkoholu u vodičov nezistili. Celkovú škodu predbežne vyčíslili na 24 500 eur. Presnú príčinu dopravnej nehody ďalej prešetrujú.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies