Prezident Realu Madrid obhajuje letný pohyb v kádri

NETKY.SK • 21 September 2014, 08:02 • 2 min
Prezident Realu Madrid obhajuje letný pohyb v kádri

MADRID - Prezident španielskeho futbalového klubu Real Madrid Florentino Pérez obhajuje letný príchod najlepšieho strelca MS 2014 Kolumbijčana Jamesa Rodrígueza a predaj medzi fanúšikmi obľúbeného Argentínčana Ángela Di Maríu do Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Zároveň odmieta tvrdenia, s ktorými prišiel denník Mundo Deportivo. Spomenuté periodikum nedávno na svojich stránkach uviedlo informáciu, že približne v rovnakom čase, keď Real podpísal kontrakt s Jamesom, Pérezova spoločnosť ACS dostala lukratívnu zákazku na výstavbu diaľnice v Kolumbii za 692 miliónov eur.

 

Prezident madridského klubu trvá na tom, že transakcie oboch hviezd sa udiali výlučne pre športové dôvody a zo šírenia podobných zvestí obvinil fanúšikovskú skupinu Ultras Sur, ktorým Pérez zakázal vstup na štadión Realu. "Tridsaťpäť percent spoločnosti ACS je v Austrálii a pritom nemáme v mužstve žiadneho hráča z tejto krajiny. S touto informáciou prišli 'zločinci' z Ultras Sur. Kým však budem prezidentom, títo delikventi sa nevrátia. Mnohí nie sú poriadne začlenení do spoločnosti a jediné, čo chcú, je ovládať Madrid podobným spôsobom, aký sa deje vo Francúzsku či Taliansku. Di María odišiel, pretože sme nedospeli k dohode. Xabi Alonso nás požiadal o urýchlený odchod z klubu. Zdá sa, že tí, čo odchádzajú, sú vždy len tí najlepší a všetky príchody nových hráčov sa spochybňujú," cituje portál sportskeeda.com slová prezidenta úradujúceho víťaza Ligy majstrov. 

 

Pérez dokonca priznal, že o kvalitách Jamesa Rodrígueza pred jeho angažovaním nič nevedel. "Nevedel som, ako hrá. Mal však skvelé MS a my sme ho chceli," dodal 67-ročný Pérez. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies