Prevratná revolúcia v obliekaní

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 11:00 • 2 min
Prevratná revolúcia v obliekaní

BRATISLAVA - Možno sa už čoskoro dočkáme obchodov plných originálnych kúskov, ktoré vám svojou originalitou vyrazia dych. Prečo? Pretože menia farbu. Myslíte si, že je to nemožné? Omyl, ide o medzník v dejinách módneho sveta.

slovakia

left justify in out

Ráno jedna schôdzka, poobede druhá a večer máte "rande" s kamarátkou? Môžete zakaždým vyzerať inak aj bez toho aby ste sa prezliekali. To čo bývalo nemožné sa pomaly ale isto stáva skutočnosťou. Oblečenie, ktoré je nudné jednofarebné nenápadne strieda také, čo mení farbu. V čom je ten trik? Tajomstvo sa ukrýva v teplote nositeľa.

obrazok

Značka The Unseen London Design House vytvorila novú kolekciu oblečenia, ktorá má čo dočinenia s mozgovou aktivitou ľudí, okolným teplom a trením.

obrazok

Na základe hyper vodivosti špeciálnych kameňov, ktoré pomocou atramentu menia vzhľad, alebo ručne maľovaných pixelov na textílii, ktoré odrážajú aktivitu mozgu toho, kto si daný odev oblečie, ide biológia a chémia pekne ruka v ruke s kvalitným materiálom.

obrazok

Jednoducho povedané, čelenka bude mať iný odtieň, keď sa s ňou budete nachádať v chladnej miestnosti, bunda bude svetlejšia, hneď ako zaregistruje teplo.

 

Či sa dočkáme závratnej revolúcie v obliekaní je zatiaľ otázne. No s určitosťou vieme povedať, že by bolo zaujímavé mať také oblečenie vo svojom šatníku. Stačilo by vám iba pár kúskov a každý deň by ste vyzerali úplne inak.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies