PREVIEW: 3.predkolo kvalifikácie Ligy majstrov

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 14:20 • 2 min
PREVIEW: 3.predkolo kvalifikácie Ligy majstrov

RAZGRAD - Preview 3.predkola kvalifikácie Ligy majstrov

slovakia

left justify in out

Aktualizované

Ludogorets  – Partizan Belehrad

Čas: 31.07.2013 19:30

Základný tip: 1

Najlepší kurz: @1,90 – v slovenských stávkových @1,90 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Úspešný tip. Konečný výsledok: 2:1 (0:0)

Ludogorets je po dvoch kolách v domácej súťaži na 6.mieste s bilanciou 1-0-1 1:1 3b. V najvyššej bulharskej lige sú len tretiu sezónu a už majú dva majstrovské tituly! Klub má veľmi silné finančné zázemie, v kádri má mnoho legionárov a hrajú veľmi efektívny futbal, o čom sa presvedčil aj náš Slovan Bratislava. V 1.zápase v Bratislave síce prehrali 1:2, avšak až do 87.minúte viedli 1:0. Vtedy Halenár vyrovnal na 1:1 a o tri minúty neskôr rozhodca odpískal ďalšiu jedenástku (Slovan kopal v 2.polčase ešte jednu penaltu za stavu 0:1, avšak nepremenil ju) a Halenár dokonal obrat. V domácom zápase Ludogorets nedal Slovanu žiadnu šancu a poľahky vyhral 3:0, keď po celý čas nepustil slovenský tím k ničomu. Dnes hrajú Bulhari prvý zápas doma a verím, že od samého začiatku budú súpera tlačiť a keď sa im podarí streliť rýchly gól, tak po záverečnom hvizde bude gólový rozdiel vyšší.

Partizan Belehrad je 6-násobným srbským majstrom, avšak dnes to budú mať v horúcom Bulharsku veľmi ťažké. Srbská liga začína až 10.augusta a Partizan sa doteraz prezentoval veľmi vlažnou hrou. V 2.predkole síce vyradil arménsky Shirak, ale môžu za to vďačiť hlavne neskúsenosti súpera. V 1.zápase v Arménsku dokázal Partizan vyrovnať až v posledných sekundách zápasu a do odvety išiel so skóre 1:1. V domácej odvete nedokázali ani raz prekonať súperovho brankára a keďže to nedokázal ani Shirak (v 2.polčase im rozhodca neodpískal penaltu), tak vďaka strelenému gólu na ihrisku súpera postúpili ďalej. Celkove bol v tom dvojzápase lepším tímom Shirak. Proti Partizanu hrá aj niekoľko ďalších faktorov, keď proti Shiraku dostal červenú kartu Volkov (obranca, v min.sezóne 11+1 záp, 1 gól) a dnes bude svojmu tímu chýbať. Do tímu síce prišli tri posily (Milan Obradovič, Eric Djemba-Djemba a Grbič), ale nemyslím si, že by sa okamžite dokázali zapracovať do koncepcie tímu. Chýbať bude aj najlepší útočník Aleksander Mitrovič (útočník, v min.sezóne 17+8 záp, 10 gólov), ktorý je s reprezentačným výberom do 19 rokov. Do hry nezasiahne ani zranený Ostojič (obranca, v min.sezóne 13 záp, 1 gól) a taktiež brankárska jednotka Stojkovič (v min.sezóne 21 záp, dal 1 gól). V neposlednom rade je tu Ivan Ivanov (obranca, v min.sezóne 29 záp, 4 góly), ktorý je pilierom obrany Partizanu. Nehral v v 1.zápase proti Shiraku a bez neho bola obrana Srbov úplne v troskách a keby súper mal efektívnejší útok, tak by tu už Partizan nebol. Je najlepším hráčom hostí, avšak Ivanov je veľmi blízko k prestupu do švajčiarskeho Bazileja a je otázne či dnes nastúpi a keby aj, tak si nemyslím že by bol stopercentne sústredený na zápas proti Ludogortsu.

V minulom predkole sme mohli vidieť, že Partizan má problémy, ak ho súper dostane pod tlak. Dnes budú bez svojho najlepšieho útočníka, vykartovaný je Volkov, za ktorého tiež nemajú adekvátnu náhradu a nakoniec otázny pilier obrany Ivanov. Proti nim bude stáť silný a motivovaný Ludogorets, pre ktorý je cieľom postúpiť konečne do skupinovej fázy LM. Kurz síce už padá dole, avšak stále má aspoň nejaké value. Určite väčšia hodnota sa skrýva v kurze na výhru domácich aspoň o 2 góly, ktorý je okolo @3,80.

Vzájomné zápasy:

Ešte spolu nehrali.

Posledné zápasy:

Ludogorets

27/07/13 Ludogorets – Chernomore Burgas 1-0 liga

24/07/13 Ludogorets – Slovan BA 3-0 LM

20/07/13 Lyubimets – Ludogorets 1-0 liga

17/07/13 Slovan BA – Ludogorets 2-1 LM

10/07/13 Ludogorets – Beroe 1-1 Superpohár

Partizan Belehrad

24/07/13 Partizan – Shirak 0-0 LM

17/07/13 Shirak – Partizan 1-1 LM

30/06/13 Partizan – Petrolul 1-0 priateľský

27/06/13 Partizan – Lokomotiv Moskva 0-1 priateľský



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies